ÍZcsiklandozó

Kreatívan a konyhámban...

2022. május 27. 15:13 - ÍZcsiklandozó

... és azon túl

 
img_6855-0000000.jpeg 

Pár éve, amikor hosszabb idő után elköltöztünk jól megszokott, szeretett otthonunkból, kicsit félve, de a megújulás reményével laktuk be új lakásunkat. Régi, megszokott bútoraink egészen más fényben tündököltek új helyükön, az otthonosságot pedig az apró, de elhagyhatatlan dekorációk adták. Ám az itt töltött néhány év alatt ezek is megszokottá váltak, viszont szép és közös emlékekkel telítődtek. A barátok, a család nálunk töltött percei, az ünnepek, az együtt átélt élmények megfűszerezték a helyiségek minden zegét-zugát.

Mivel nappalink a konyhával közös légtérben van, így sosem maradtam ki egyetlen közös beszélgetésből sem, amíg készítettem a vendégfogadásra szánt ételeket. A konyha melege és illatai pedig közben belengték a nappali légterét, a gourmet élmények felvezetőjeként.
Nálunk leginkább a jelentősebb ünnepeink kerülnek megünneplésre ily módon, ahogyan most is, egy kerek évforduló kapcsán. Bevallom, már a tervezésnél gondban voltam, mivel is készüljek, mit süssek-főzzek, és mi legyen a meglepetés.

Egyik este a nappaliban üldögélve villant át az agyamon, tudom, mi lesz az ajándék: a képeket fogom lecserélni a falon. Így több legyet is üthetek egy csapásra. A környezetünk megújul, izgalmasabbá válik ismét, a meglepetés pedig egészen biztosan maradandó és hasznos, hiszen minden nap szem előtt lesz, gyönyörködhetünk benne.


(És most is, mint mindig érdemes végigolvasnotok amit írok, mert a bejegyzés végén egy különleges meglepetéssel készülök Nektek is!) 


img_6716-1.jpeg

Ekkor lapoztam bele a Poster Store fantasztikus ajánlatába. Már első látásra beleszerettem az óriási választékba, a könnyen kezelhető oldalba! Az előre összeállított kép falak kínálatával akár arra is van mód, hogy egy kattintással, minden nehézség nélkül, a kreatív ötletek felhasználásával dekoráljuk lakásunk falait. Rövid nézelődés után tudtam, hogy a fekete-fehér poszterekből fogok választani! Ez illik a lakásunkhoz, hozzánk és a tervezett buli hangulatához.
A Poster Storenál egyébként igazán stílusosak, skandináv design által ihletettek a poszterek… az pedig már csak hab a tortán, hogy környezettudatosan, fenntartható módon előállított, kiváló minőségű papírra nyomtatva készülnek, szem előtt tartva a tudatos erdőgazdálkodás társadalmi jelentőségét. A hozzá választható keretek és a paszpartuk is méretben, színben nagy választékban kaphatók, természetesen ezek is elérhető áron. A különféle tematikájú, és sajátos motívumvilágú képekkel, poszterekkel bárki könnyedén dekorálhatja környezetét, akár hetente változtatva, mert ha hiszitek, ha nem, de minden kedden új kollekcióval bővül a választék!

A faliképek, paszpartuk és keretek kiválasztása után néhány napon belül, sértetlenül, láthatóan az ökotudatosság jegyében összeállított és szállított csomagom megérkezett! Épp jókor, mert a hétvégi összejövetelig már csak pár nap volt. Amikor reggel a lakásban végre magam maradtam és izgatottan, titokban kicsomagoltam a képeket, hogy alaposan megnézhessem, egy jó kávé mellett már el is kezdtem azon gondolkodni, melyik, hová fog majd kerülni a falon.



img_6631-1.jpeg

Közben körvonalazódott a gondolataimban, hogy milyen ételeket, italokat fogok majd tálalni. Mivel felnőtt társaságot hívtam meg, úgy gondoltam, erre a beszélgetős, zenehallgatós, jó hangulatú estére pezsgőt és bort biztosan fogok felszolgálni, sőt, az italokból jut majd az ételekbe is.

Aztán elérkezett a nagy nap, amikor csupán pár órára, de ismét egyedül maradtam a lakásban, hogy titokban elkészítsek mindent. Nem volt túl nehéz dolgom, a képeket könnyű volt feltenni az előre megálmodott helyükre a nappaliban.

A vendégek megérkezése előtt csupán bő fél órára volt szükség a főételhez felkínálni szándékozott zöldségek megpárolására, előkészítésére. A desszert összeállítása sem igényelt többet 15 percnél, csak a hűtőben való 1-1,5 órás pihenőt kellett időzíteni.
Jól hangzik ugye?
Bizony, mert erre a napra sajtfondüt terveztem utána pedig könnyed, finom bodzás pezsgőzselét.
Sajtfondü receptet még nem mutattam Nektek, ezért a következő blogbejegyzésemben ez lesz! Igazán laktató, finom falatozni való!


img_6826-1.jpeg

A pezsgőzselé receptjét pedig már tavaly februárban olvashattátok nálam, de most eper és "hab" nélkül, csupán arany szórócukorral és bodzával gazdagítottam! Az íze fantasztikus lett! Persze nem csak desszertként fogyasztottuk, hanem a pezsgőspoharak aljába is került belőle, így tette a gyöngyöző italt még izgalmasabbá.


img_6891-1.jpeg

Mondanom sem kell, hogy az este remekül sikerült, a meglepetés pedig határtalan boldogsággal párosult, amikor az ünnep főszereplője meglátta a gyönyörű képfalat, amit ebből az alkalomból állítottam össze! Nagyokat kacagtunk a szöveges képek mondani valóján!
A barátaink is le voltak nyűgözve a lakásunk hangulatának megváltozásától, a szuper képektől, és azonnal el is kérték a Poster Store elérhetőségét.


img_6859-1.jpeg

Ha kedvet kaptatok Ti is, hogy szétnézzetek az oldalon és akár beszerezzetek otthonotokba pár új képet, akkor most érdemes kihasználnotok ezt a lehetőséget és az alábbi kódra kattintani, mert bár vannak akciók időszakosan az oldalon, de ilyen nincs minden nap!

                                                                    KÓDizcsiklandozo50

Az 50%-os kedvezmény a poszterekre használható fel (nem vonatkozik a Selection kategória posztereire és a képkeretekre). Nem kombinálható más kedvezményekkel vagy akciókkal. 
Érvényes egészen 2022. május 31 éjfélig!

 

 Ha pedig még nézegetnétek párat a képeim közül, csak görgessetek lejjebb bátran!

 

img_6841-1.jpeg

 

img_6847-1.jpeg

 

img_6824-1.jpeg

 

img_6863-1.jpeg

 

img_6903-1.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://izcsiklandozo.blog.hu/api/trackback/id/tr3817834883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása