ÍZcsiklandozó

Céklás rizottó ropogós diós morzsával

2021. november 21. 06:58 - ÍZcsiklandozó

... egy Élményfőzés margójára

  Pár hete megkeresett a Nosalty csapata, azzal, hogy megajándékoznak egy Élményfőzéssel. Izgalmasan hangzott az ajánló, és amikor átolvastam a több héten át tartó kezdeményezés ötletét, miszerint a fenntartható jövő érdekében, ráadásul hazai termelők alapanyagaival képzelték el ezt a projektet,…

Tovább
Szólj hozzá!

"BÉZS" panna cotta

2021. november 20. 18:12 - ÍZcsiklandozó

... nem csak a BÉZS Rádió stábjának

  Akik nyomon követik gasztro kalandjaimat, emlékezhetnek még rá, hogy októberben egy órás rádióműsor riportalanya lehettem. A BÉZS Rádió jóvoltából beszélhettem magamról, hobbimról, életem privát oldaláról. Bayer Ilona szerkesztő-műsorvezető kérdéseit kötetlen beszélgetés formájában válaszolhattam…

Tovább
1 komment
süti beállítások módosítása